Currency:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welcome at Fresh-hair.com

Ms Lola kit 2

Regular Price: €139.89

Special Price: €123.90

Voor de beste verzorging van u Full- frontlacewig of topclosure is de Ms lola kit 2 samengesteld.

De kit bevat:

- Ms Lola’s Liquid Adhesive Cream 30 ml
- Ms Lola`s Lace Release/ Adhesive remover 235 ml
- Ms Lola`s Styling Foam 75 ml
- Ms Lola`s Define Spritz 235 ml
- Ms Lola`s Intensive Conditioner 235 ml
- Ms Lola`s Vitamin Leave-in Conditioner 235 ml
- Ms Lola`s SPECIAL Shampoo 235 ml
- Ms Lola's Skin Protector 15 ml
- Ms Lola's COOL Astringent 235 ml
- Ms Lola’s Liquid Adhesive Cream 30 ml
Ms Lola`s Liquid Adhesive Cream is weer opgenomen in de producten-lijn van Ms Lola. Het is geformuleerd met dezelfde eigenschappen als Ms Lola`s Adhesive Cream, maar is vloeibaar en heeft een applicatie-borstel in de dop. 18-25 bevestigingen/per 30 ml

- Ms Lola`s Lace Release/Adhesive remover 235 ml
Ms Lola`s Lace Release/Adhesive remover is een geweldige spray oplosmiddel dat effectief Ms Lola`s Adhesive Cream losmaakt en verwijdert van lace wigs en de huid. Het is ook zeer geschikt voor het losmaken en verwijderen van andere bevestigings-lijmen. In tegenstelling tot andere release-sprays en removers heeft het een aangename babyolie geur.

- Ms Lola`s Styling Foam 75 ml
Ms Lola`s Styling Foam is onlangs toegevoegd aan de uitzonderlijke producten-lijn van Ms Lola. Het is de perfecte styling product voor human hair lace wigs. Alcoholgehalte is laag. Uitstekende glans versterker!

- Ms Lola`s Define Spritz 235 ml
Ms Lola`s Define Spritz is onlangs toegevoegd aan de producten-lijn van Ms Lola. Het kan gebruikt worden als de `finishing touch` voor alle kapsels. Het geeft een stevige houvast zonder een stijve opbouw. Alcoholgehalte is minimaal zodat het uitstekend te gebruiken is op human hair lace wigs en haarwerken.

- Ms Lola`s Intensive Conditioner 235 ml
Ms Lola`s Intensive Conditioner is speciaal ontwikkeld voor human hair lace wigs. Het laat het haar zacht, beheersbaar en klit-vrij.

- Ms Lola`s Vitamin Leave-in Conditioner 235 ml
Ms Lola`s Vitamin Leave-in Conditioner herstelt de beheersbaarheid van droog en bros haar en beschermt tegen splitsing en breken. Het zorgt voor natuurlijke glans en is uitstekend voor de zorg en onderhoud van human hair lace wigs.

- Ms Lola`s SPECIAL Shampoo 235 ml
Ms Lola`s SPECIAL Shampoo is speciaal geformuleerd voor lace wigs en haarwerken. De rijke formule sluit haarschubben om klitten te verminderen en maakt haar ongelofelijk glanzend, zacht en beheersbaar.

- Ms Lola`s Skin Protector 15 ml
Ms Lola’s Roll-on Skin Protector vormt een beschermende barrière tussen de (gevoelige) huid en lijmen. Dit is de enige huidbeschermer dat compatibel is met de Ms Lola Adhesive Cream lijmen. Tevens versterkt het ook de hechtkracht.

- Ms Lola`s COOL Astringent 235 ml
COOL is het nieuwste product in de producten-lijn van Ms Lola. Perfect te gebruiken tegen nare geurtjes in het haarwerk door de verkoelende werking.Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Free worldwide shipping

As an extra service Fresh-hair.com doesn't charge shipping cost for worldwide delivery (from a purchase amount of € 150). Below this amount we charge € 6,75 shipping cost for the Netherlands, € 15 for countries within the European Union and € 25 for countries outside the European Union, whatever payment methode is used and weight and dimensions of the package are.

Delivery time:

  • - Available immediatly: The products in this category are available immediatly for shipment and are shipped within 24 hours.
  • - In stock: It usually takes about 1 week before you receive the products in this category.
  • - Custom made: The delivery time of custom made concepts depends on the chosen production time.
  • - Hair products: The products in this category are available immediatly for shipment and are shipped within 24 hours.

 

You will always receive a track & trace number so you can follow your order till your front door.

Other wishes?

The possibilities for our hair systems are very extensive. Even so extensive that it is not all on our website.

Do you prefer a different (hair) product that is not found in our shop, do you have other special needs or you have something in mind that you can not find on our website, please contact us to discuss the possibilities.